10 Mayıs 2019 14:09 | Son Güncelleme: 10 Mayıs 2019 14:10

Beşiktaş, Atiba'yla 1 yıl daha devam kararı aldı

Beşiktaş'ın Kanadalı Atiba Hutchinson'ın kontratındaki opsiyonu uzatmasına kısa süre kala, her ne olursa olsun 1 yıl daha yola devam kararı aldı.

(Sporx)

Kontratında, "25 maçta en az 45 dakika oynarsa 1 sezonluk opsiyon devreye girer." maddesi bulunan Atiba Hutchinson, şu ana kadar 23 maçta 45 dakika üzeri forma giydi. Kalan 3 maçta forma giymesi durumunda Kanadalı yıldızın kontratı 1 yıl daha otomatik olarak uzayacak.

Beşiktaş yönetimi ise Kanadalı yıldızın gönlünü kazanabilmek için opsiyon ile değil, tercih ile kaldığı mesajını verecek.

Menajerini İstanbul'a çağıran Beşiktaş yönetimi, 1 milyon euro civarında bir ücret karşılığı el sıkışmaya çalışacak.

BIRAKTIKTAN SONRA DA BEŞİKTAŞ'TA KALACAK

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Atiba'nın futbolu bıraktıktan sonra teknik kadroda yer alacağını belirtti. Orman, "Atiba'yla konuştuk. Futbolu bıraktıktan sonra idari ya da teknik kadromuzda olacak. Kendisi ve ailesini çok seviyoruz. O da Beşiktaş ailesinin bir parçası" dedi.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu