22 Ocak 2016 13:12 | Son Güncelleme: 22 Ocak 2016 13:13

Beşiktaş Badstuber'in peşine düştü

Ara transferde üç futbolcuyla anlaşan Beşiktaş, şimdi de Bayern Münih'in Alman milli stoperi Holger Badstuber'in peşine düştü.

Ara transferde üç futbolcuyla anlaşan Beşiktaş, şimdi de Bayern Münih'in Alman milli stoperi Holger Badstuber'in peşine düştü.

Ara transferin hızlı takımı Beşiktaş, kadrosuna dev bir ismi daha katıyor.

Kaleci Denys Boyko, stoper Alexis Delgado ve kanat oyuncusu Aras Özbiliz'le anlaşma sağlayan siyah beyazlılar bu kez Alman savunma oyuncusu Holger Badstuber'in peşine düştü.

Bayern Münih'te forma giyen 27 yaşındaki futbolcunun transferi için çalışmalara başlayan Beşiktaş yönetiminin birkaç gün içinde sonuç alması bekleniyor.
Stoper ve sol bek mevkilerinde oynayabilen Badstuber'in piyasa değeri 'transfermarkt' verilerine göre 6 milyon Euro. Bayern Münih ile pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, oyuncuyu satın alamadığı taktirde kiralamayı planlıyor.

Bu sezon Bayern Münih'te 5 maçta forma şansı bulabilen tecrübeli futbolcunun, sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istediği, bu nedenle de Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı belirtildi.

Almanya Milli Takımı'nda 31 maçta görev alan Holger Badstuber'in Bayern Münih'le sözleşmesi 30 Temmuz 2017'de sona erecek.

HOLGER BADSTUBER KİMDİR
Doğum tarihi: 13 Mart 1989
Doğum yeri: Memmingen (Almanya)
Boy: 1.90 metre
Mevkii: Stoper
Milli takım performansı: 31 maç, 1 gol 

(Hürriyet)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz