11 Haziran 2017 15:41 | Son Güncelleme: 11 Haziran 2017 15:42

Beşiktaş Carlos Bacca için harekete geçti

Aboubakar transferinde bonservis bedeli elini kolunu bağlayan Beşiktaş alternatiflere yöneldi.

2016/2017 sezonunu da şampiyon tamamlayan ve hem çifte şampiyonluk hem de 3. yıldız coşkusu yaşayan Beşiktaş, yeni sezon için de transfere hız verdi.

Habertürk'ün haberine göre Vincent Aboubakar'ın transferinde bir türlü düşmeyen bonservis bedeli nedeniyle çıkmaza giren Beşiktaş transferi bir an önce bitirmek için alternatiflere yöneldi.

Öncelikle eski oyuncusu Burak Yılmaz'a göz diken siyah-beyazlılar taraftardan gelen tepki nedeniyle Milli oyuncudan vazgeçti.

Yöneticilerin bir diğer seçeneği de Milan'lı Carlos Bacca. Siyah-beyazlı yönetim iki sezon önce 30 milyon euroya Sevilla'dan İtalyan devine gelen 31 yaşındaki golcüyü kiralamak istiyor.

Bacca'nın Milan formasıyla çıktığı 76 maçta 34 golü bulunuyor.

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
İLK DAKİKA
Ömer Necati Albayrak ve Sarper Can Ayaz