28 Kasım 2016 20:28 | Son Güncelleme: 28 Kasım 2016 20:28

Beşiktaş, Darıca Gençlerbirliği'ne hazır

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D grubu 1'inci hafta maçında deplasmanda yarın Darıca Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Antrenmana tedavilerine devam edilen Aras Özbiliz, Anderson Talisca ve Caner Erkin katılmadı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması, kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar uygulandı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ile sona erdi.

Beşiktaş, yarın akşam saat 20.30'da İzmit İsmetpaşa Stadı'nda Darıca Gençlerbirliği ile Ziraat Türkiye Kupası maçı oynayacak.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU