04 Eylül 2017 15:57 | Son Güncelleme: 04 Eylül 2017 15:58

Beşiktaş Domagoj Vida'yı ocak ayına bıraktı!

Transfer sezonunun bitmesine 4 gün kala Beşiktaş'ta gözler yönetime çevrilirken, takımdan ayrılması muhtemel ismler dışında hareketlilik olması beklenmiyor.

Transferi yılan hikayesine dönen Domagoj Vida'nın 4 gün içinde takıma katılması beklenmiyor.

Ancak Ukraynalı stoperle her konuda anlaşan Beşiktaş, bu transferi devre arasında gerçekleştirecek.

Böylece Pepe, Negredo, Lens, Medel ve Orkan'ı kadrosuna katan Beşiktaş, yaz transfer dönemini 5 transferle noktalamış olacak.

Teknik heyetin de yapılan transferlerden oldukça memnun olduğu, kurulan mevcut kadronun yeterli olduğunu yönetime bildirdiği öğrenildi.

Dün akşam Şenol Güneş ve Fikret Orman yemekte bir araya gelirken takımın planlaması konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Şenol Güneş Milli takımlar için verilen aranın takıma iyi geldiğini ve Porto maçı öncesinde takımın temposunun daha da yükseleceğini Başkan Fikret Orman'a aktardığı öğrenildi.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz