15 Şubat 2016 15:55 | Son Güncelleme: 15 Şubat 2016 15:56

Beşiktaş Ersan için 1.4 milyon euro ödeyecek!

Beşiktaş'ın Çin ekibi Hebei China Fortune'a sattığı Ersan Gülüm'den alacağı 7 milyon euroda Adanaspor'un da payı olduğu ortaya çıktı.

Ara transfer döneminin tamamlanmasının ardından Siyah-Beyazlılara piyango vurdu. Hebei China Fortune, sürpriz bir teklif yaparak Ersan Adem Gülüm'ü istedi. Yönetimden onay çıktı ve 28 yaşındaki stoper 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Çin'in yolunu tuttu.

Bu transferin sadece Beşiktaş'ın değil, Ersan'ın bir önceki kulübü Adanaspor'un da kasasına katkı sağlayacağı ortaya çıktı.

2010 yılında, Ersan Gülüm'ün Beşiktaş'a transferi sırasında iki kulüp arasında özel bir sözleşme yapıldı ve oyuncunun transferi durumunda bonservis bedelinin yüzde 20'sini Adanaspor'un alması kararlaştırıldı.

Yani Adanaspor, 6 yıl önce gönderdiği eski futbolcusu sayesinde 1 milyon 400 bin Euro'luk kazanç elde etti.

Hürriyet

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz