21 Temmuz 2017 13:49 | Son Güncelleme: 21 Temmuz 2017 13:50

Beşiktaş Gignac'ın peşini bırakmıyor

Golcü arayışlarına devam eden Beşiktaş, Gignac için 6 milyon euro teklif etti.

Fiorentina ile temaslar olumlu sürüyor ancak Babacar ailevi sorunlarını gerekçe göstererek gelmek istemiyor. Senegalli’nin durumu ikinci görüşmede kesinleşecek. Devler Ligi hayali kuran Gignac, Kartal'a en yakın isim.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Çin dönüşü "İlk hedefimiz olan golcü transferini halletmek için ikinci tur görüşmelerine başlayacağız" demişti. Babacar için ilk temasta 5 milyon Euro teklif edilen Fiorentina kapıyı 12'den açmıştı. Sonraki görüşmelerde İtalyanlar 10'a kadar indi. Pazarlıklarda menajer Ahmet Bulut da devreye girerken oyuncu ailevi engelleri nedeniyle İstanbul'a sıcak bakmıyor. Orman, ikinci İtalya çıkarmasında Babacar ile yüz yüze görüşüp transferin seyrine karar verecek.

GIGNAC'IN AKLI FİKRİ DEVLER LİGİ'NDE

10 kişilik golcü transfer listesinde ikinci sırada iki kez temas kurulan Gignac var. Oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde oynama arzusu ve "Kulübümle anlaşın, ben Avrupa'da forma giymekisterim" yaklaşımı onu ön plana çıkarıyor. Ancak Meksika kulübü Tigres'in oyuncundan memnun olması sıkıntıya yol açıyor. Beşiktaş, 5 milyon Euro teklif ettiği oyuncuyu 6'ya bitirmek istiyor. Kulübü satmaya yanaşmasa da transferi en yakın isim Gignac olarak gözüküyor.

Ajansspor

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Ümit Metin Yıldız