15 Temmuz 2018 18:03 | Son Güncelleme: 15 Temmuz 2018 18:08

Beşiktaş hazırlık maçında CSKA'ya 4-1 mağlup oldu

Beşiktaş, Rus temsilcisi CSKA Moskova ile oynadığı hazırlık karşılaşmasından 4-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Gelecek sezonun hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, hazırlık maçı kapsamında Rus ekibi CSKA Moskova ile karşı karşıya geldi ve siyah beyazlılar mücadeleden 4-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. 

Karşılaşmaya etkili başlayan siyah-beyazlılar henüz 8. dakikada Tolgay Arslan ile durumu 1-0'a getiren golü buldu.

CSKA Moskova, 15. dakikada Chalov ile Tolgay'ın golüne karşılık verirken, Astemir Gordyushenko'nun 27. dakikada bulduğu golle 1 farklı üstünlüğü yakaladı.

53. dakikada Mitrovic'in kendi kalesine attığı golle farkı 2'ye çıkartan CSKA, son olarak 75. dakikada Efremov'un ağları havalandırmasıyla skoru 4-1'e getirdi ve bu gol maçın skorunu belirledi.

(Sporx)

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
İlker Duralı