17 Haziran 2017 14:29 | Son Güncelleme: 17 Haziran 2017 14:30

Beşiktaş ilk teklifini yaptı

Kartal, tecrübeli stoper Rodrigo Moledo için de Panathinaikos’un kapısını çaldı. Yönetimin, 3 milyon Euro’luk (12 milyon TL) talepte bulunan Yunanistan temsilcisiyle pazarlıklara başladığı bildirildi.

Stoper bölgesini en az 2 isimle güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Panathinaikos’un tecrübeli savunmacısı Rodrigo Moledo konusunda da girişimlere başladığı ortaya çıktı.

Yönetimin menajer aracılığıyla 29 yaşındaki futbolcunun kulübünden bonservis bilgisi istediği ve 3 milyon Euro’luk (12 milyon TL) cevapla karşılaştığı ifade edildi. 2 sezondur Panathinaikos forması giyen Brezilyalı stoper, geçen dönemde takımıyla 38 karşılaşmaya çıkıp 3 gol atmıştı.

Geri dönüş yapıldı

Siyah-Beyazlılar’ın, bu futbolcu için 2 milyon Euro’luk (8 milyon TL) bir öneriyle Panathinaikos’a geri dönüş yaptığı ve tarafların pazarlıklara başladığı konuşuluyor.

Fanatik

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU