10 Şubat 2015 11:54 | Son Güncelleme: 10 Şubat 2015 11:56

Beşiktaş öncesi Liverpool'da şok

Liverpool, Beşiktaş maçlarında önemli oyuncularından Lucas Leiva'dan yoksun kalacak

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile karşılaşmaya hazırlanan Liverpool'da Lucas Leiva şoku yaşanıyor. Hafta sonunda Everton ile yapılan Premier Lig maçının 16. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan 28 yaşındaki futbolcunun durumu belli oldu.
 
Çekilen MR sonucunda defansif orta saha oyuncusunun uyluğundan geçirdiği sakatlığın ciddi olduğu ve 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Kırmızılar'ın son haftalarda aldığı iyi sonuçlarda önemli payı olan isimlerden biri olarak gösterilen Brezilyalı milli futbolcunun, siyah-beyazlılara karşı oynamamasının büyük eksiklik olacağı belirtildi.
 
'Emre Can savunmada kalacak'
 
Öte yandan Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Lucas'ın yokluğunda yapmayı düşündüğü hamle konusunda bilgi veren deneyimli çalıştırıcı, Türk asıllı Alman futbolcusu Emre Can'dan çok memnun olduğunu ve görev bölgesini değiştirmeyeceğini söyledi.
 
Genç oyuncuya savunmada görev veren Rodgers, "Lucas olmasa bile Emre defansta oynamaya devam edecek. O bölgede iyi bir denge tutturduk ve bunu sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

Milliyet

Diğer Haberler

61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz