01 Kasım 2015 10:12 | Son Güncelleme: 01 Kasım 2015 10:12

Beşiktaş, sıkıntıyı ocakta çözecek

3-3 biten Kasımpaşa maçı siyah-beyazlıların savunmada yaşadığı problemleri tekrar su yüzüne çıkardı. Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda ara transfer döneminde bu bölgeye takviye yapılacağı belirtildi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, defans hatalarının ön plana çıktığı Kasımpaşa maçında takıma yönelik eleştirilerinin neredeyse tamamını, kazanılan her karşılaşma sonrası dile getirmişti.

Göreve başladığı günden bu yana "Defansa takviye şart" diyen tecrübeli çalıştırıcının ne kadar haklı olduğu önceki günkü karşılaşmada bir kez daha ortaya çıktı.

Ersan Gülüm'ün yokluğu savunma kurgusunu bozarken Pedro Franco ve Milosevic'in yetersizliği siyah-beyazlıları arayışa yöneltti.

VELİ BEKLENİYOR

Yönetimin, Şenol Güneş'in talimatı doğrultusunda devre arasında defansa takviye yapmak için çalışmalara başladığı belirtildi.

Beşiktaş'ın şartların uygun olması durumunda kaleci Tolga'ya alternatif bir isim için de girişimde bulunacağı ifade edildi. Bu arada Şenol Güneş'in orta sahadaki direnci artırabilmek adına Veli Kavlak'ın sahalara dönüşünü büyük bir sabırsızlıkla beklediği öğrenildi.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz