22 Şubat 2020 10:59 | Son Güncelleme: 22 Şubat 2020 11:00

Beşiktaş - Trabzonspor maçı öncesi Sergen Yalçın'ın tek endişesi...

Beşiktaş, Süper Lig'in 23. haftasında bu akşam oynayacağı Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş - Trabzonspor maçı öncesi futbolcularına uyarılarda bulundu.

(AKŞAM)

Medipol Başakşehir yenilgisi sonrası şampiyonluk umutlarını bir hayli körelten Beşiktaş, Trabzonspor karşısında "ya tamam ya devam" sınavını verecek.

Bu hafta oynanacak maçlardan çıkacak sonuçların zirveyi yeni bir şekle sokabileceğini düşünen Teknik Direktör Sergen Yalçın hafta boyunca gecesini gündüzüne kattı, rakibini en ince ayrıntısına kadar masaya yatırdı.

Taktik provalarda tüm yoğunluğunu hücum bölgesine veren siyah-beyazlı ekibin çalıştırıcısı, Trabzonspor karşısında pozisyon bulabileceklerini ancak kazanmak için Sörloth tehlikesini ortadan kaldırmaları gerektiğini oyuncularına anlattı. Norveçli golcüye giden pas yollarını kesmek için her türlü planı hazırlayan başarılı hoca, tüm riskleri en aza indirmeye çalışacak.

YENİDEN DOĞUŞ

Takımla dün bir toplantı yapan Teknik Direktör Sergen Yalçın, "Eğer yeniden varolmak istiyorsanız bu maçı bir final olarak değerlendirin. Bir kere kafanızdan beraberlik fikrini silin. Aklınızdan bile geçirmeyin. Geçtiğimiz hafta pek de hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. Oradaki hataları gördük, neleri yapmamız gerektiğini sanırım anladık. Elinizdeki bu son fırsatı iyi kullanacağızdan şüphem yok. Üç puanı alırsak göreceksiniz bu yarışın sonuna kadar içinde kalacağız. Yeter ki kendinize inanın" ifadelerini kullandı.

Toplantı sonrası Trabzonspor maçının teknik analizine geçen Yalçın, bordo - mavili takımın savunmasındaki zayıf noktaları oyuncularına ezberletti. Siyah - beyazlı ekibin hocasının tek korkusunun kaleci Uğurcan olduğu, hatta forvet oyuncularına başarılı file bekçisinin eksiklerini görüntülerle gösterdiği öğrenildi.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak