05 Aralık 2016 19:05 | Son Güncelleme: 05 Aralık 2016 19:07

Beşiktaş, Ukrayna'ya vardı

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. haftasında 6 Aralık Salı günü Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına konuk olacak Beşiktaş, bu ülkeye gitti.

Siyah-beyazlı kafile, uçağının rötarı nedeniyle başkent Kiev'e gecikmeli ulaştı. Beşiktaş teknik heyeti ve oyuncular, havalimanından kalacakları otele geçti. Kafileyi, otelde Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman karşıladı. Birkaç Ukraynalı da otelde oyuncuları beklerken, bir kişi Ricardo Quaresma'ya hazırladığı özel mesajı verdi. 

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçının hazırlıklarını 5 Aralık Pazartesi günü gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. Antrenman öncesinde teknik direktör Şenol Güneş, bir basın toplantısı düzenleyecek. 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 2026 rotası ve takımların tanıtımı yapıldı
Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
CANLI DİNLE
YILDIZ ADAYI
Ümit Metin Yıldız