18 Şubat 2018 09:40 | Son Güncelleme: 18 Şubat 2018 09:41

Beşiktaş Yönetimi ikiye bölündü

Hakem Alper Ulusoy’un, Atiker Konyaspor maçındaki yönetimi nedeniyle bir hayli tepkili olan Beşiktaş Yönetimi, konuyla ilgili basın açıklaması yapma konusunda ikiye bölündü.

Hakem Alper Ulusoy’un, Atiker Konyaspor maçındaki yönetimi nedeniyle bir hayli tepkili olan Beşiktaş Yönetimi, konuyla ilgili basın açıklaması yapma konusunda ikiye bölündü. Taraftar baskısı altında olan siyah-beyazlılar, Bayern Münih maçı nedeniyle kararsız kaldı.

Şampiyonlar Ligi’nde tarihi bir maça çıkacak olmalarını dikkate alan bazı yöneticilerin, açıklamanın Bayern Münih maçı sonrasına bırakılması gerektiğini ifade ettikleri öğrenildi. Siyah-beyazlıların, “Takımın motivasyonunu bozmamak lazım. Almanya’dan inşallah iyi bir skorla dönülür. Gerekli açıklamayı daha sonra yaparız” diye konuştukları belirtildi. Aksi görüşte olan yöneticilerin ise en kısa sürede bir kulüp açıklaması yapılması gerektiğini dile getirdikleri kaydedildi.

 

Diğer Haberler

61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz