27 Ağustos 2016 11:38 | Son Güncelleme: 27 Ağustos 2016 11:39

Beşiktaş'a Caner Erkin şoku!

Beşiktaş'ın Caner Erkin transferinde, Inter'in bonservis istemesi üzerine sıkıntı yaşandı. Caner Erkin'in menajeri sorunu çözmek için Milano'ya gitti.

Beşiktaş yönetimini ve taraftarlarını heyecanlandıran Caner Erkin transferinde şok bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş'ın teklifini kabul eden Caner Erkin'in 2 gündür İtalyan ekibi ile antrenmanlara çıkmaması üzerine Inter yönetiminin daha önce "Kendine kulüp bul" şeklindeki talimat vermesinin ardından ilginç bir olay daha yaşandı.

Yaşanan gelişmelerin ardından morali oldukça bozuk olan Caner Erkin'e Beşiktaş Kulübü resmen talip olmuştu. Siyah beyazlı kulübün Caner Erkin ile ilgilenmesi sonrası Inter takımı yıldız oyuncuya: "Sana para verdik. Getir 1,5 milyon euroyu bonservisini verelim" demesi üzerine Caner Erkin'in menajeri sorunu çözmek için İtalya'ya gitti.

Beşiktaş yönetimi ise kulübün UEFA kriterlerine göre oyuncu satmadan oyuncu alma sıkıntısı yaşadıklarını belirterek Caner Erkin'e "Bonservis sorununu çözersen kapılarımız sana açık. Beşiktaş Kulübünün şu anda bu kadar bonservis bedeli ödeyemez" yanıtını verdi.

Hürriyet

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
İlker Duralı ve Musa Mutlu