27 Aralık 2014 14:57 | Son Güncelleme: 27 Aralık 2014 14:58

Beşiktaş‘a kötü haber! Rakip çıktı!

Sunderland Menajeri Gus Poyet, Beşiktaş'ın transfer listesindeki Mohamed Salah'ı kiralamak istiyor.

Beşiktaş'ın da devre arası transfer listesinin başlarında yer alan isimlerden olan Chelseali Mohamed Salah'a yeni bir talip daha çıktı.

Chelsea'de fazla forma şansı bulamayan ve Jose Mourinho'nun da kiralanmasına onay verdiği Mohamed Salah için Premier League ekiplerinden Sunderland de devreye girdi. Sunderland Menajeri Guy Poyet'in bir kanat oyuncusu transfer etmeyi düşündüğü ve bu isimlerin başında da ucuz maliyeti nedeniyle Mohamed Salah olduğu belirtildi.

Ada basınına yansıyan haberlerde Salah ile Beşiktaş, Atletico Madrid ve Inter'in de ilgilendiği belirtilirken, Mısırlı genç oyuncunun Premier League'de kalmaya daha sıcak bakacağının da altı çizildi.

Mohamed Salah için Chelsea, İsviçre ekibi Basel'e 16.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. Mohamed Salah'ın 2019 yılına kadar Chelsea ile sözleşmesi bulunuyor. Sporx

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
İlker Duralı ve Musa Mutlu