13 Aralık 2016 11:02 | Son Güncelleme: 13 Aralık 2016 11:04

Beşiktaş'a Talisca'dan müjdeli haber!

Beşiktaş’ın 28 Ekim’de oynadığı Gençlerbirliği maçında ayak tarak kemiği kırılan Anderson Talisca, bir buçuk ay süren tedavisinin ardından saha çalışmalarına başladı.

Beşiktaş’ın 28 Ekim’de oynadığı Gençlerbirliği maçında ayak tarak kemiği kırılan Anderson Talisca, bir buçuk ay süren tedavisinin ardından saha çalışmalarına başladı.

Antrenmanlara bir süre daha takımdan ayrı olarak devam edecek olan Brezilyalı futbolcu, ocak ayında yapılacak Antalya kampında takıma katılacak.

Talisca, ocak ayının ikinci haftasında oynanması planlanan ligin 17. haftasındaki Osmanlıspor maçında takımdaki yerini alabilecek.

Fanatik

 

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz