23 Temmuz 2015 10:04 | Son Güncelleme: 23 Temmuz 2015 10:05

Beşiktaş'ın gözdesi! Kiralık Balotelli

Beşiktaş yönetimi Mario Gomez için Cuma'ya kadar beklemeye geçerken, bir yandan Mario Balotelli için de girişimlerini sürdürüyor.

İtalyan Calciomercato Beşiktaş'ın Mario Gomez konusunda henüz sonuç çıkaramadığı için bekleme süresinde Liverpool'un kapısını Mario Balotelli için çaldığını açıkladı. Balotelli'nin Inter'e dönmesinin gündemde olduğu fakat Genoa ve Sampdoria'dan da bir ilgi olduğu belirtildi. Balotelli'nin İtalya'daki ırkçılık nedeniyle ülkesine dönmek istemediği Beşiktaş'ın ilgisinden ise memnun olduğu belirtildi. Beşiktaş'ın Balotelli için 2 milyon Euro kiralama bedeli teklif ettiği iddia edildi. Liverpool'un da geçen sezon kendilerini Avrupa'dan eleyen Beşiktaş'a Balotelli'yi göndererek en azından piyasasının gelişmesi açısından olanak sağlamak olduğu belirtildi.

Bu arada 46.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Aston Villa'dan Benteke'yi kadrosuna katan Liverpool'un Balotelli ile yollarını ayırması neredeyse kesinleşti. Fotospor

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar