15 Nisan 2016 09:55 | Son Güncelleme: 15 Nisan 2016 09:56

Beşiktaş'ın panzeri

Attığı 21 golle Kartal’ı uçuran Mario Gomez, dünkü antrenmanda şova devam etti. Çift kale maçta tam 7 gol atan Alman yıldız fırtına gibi esti.

Kartal’ın yeni mabedindeki ilk golü atarak tarihe geçen Mario Gomez, Bursaspor önünde duble yapmıştı. Ligdeki toplam gol sayısını 21’e çıkartan ve krallık yarışında en yakın rakibi Eto’o’ya 4 fark atan Alman yıldız durdurulamıyor. Alman Panzeri, antrenmanlarda da fırtına gibi esiyor.

Nevzat Demir Tesisleri’nde dün yapılan çalışmanın son bölümünde çift kale maç oynanırken, karşılaşmaya Gomez damgasını vurdu. 30 yaşındaki futbolcu tam 7 kez fileleri havalandırdı. Mücadelenin en çok gol atan ismi olan Gomez, teknik direktör Şenol Güneş’ten büyük alkış alırken, onu Cenk Tosun ve Jose Sosa takip etti. Kartal’ın yedek silahı Cenk 5 gol attı, asist kralı Sosa ise 4 kez ağları sarstı. Bu üç futbolcu idmanın en formda isimleri olarak dikkat çekti.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz