18 Kasım 2016 18:43 | Son Güncelleme: 18 Kasım 2016 18:44

Beşiktaş'ın rakibi Benfica'da şenlik var

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Benfica'da sakat oyuncuların iyileşmesi nedeniyle yüzler gülüyor.

Benfica teknik direktörü Rui Vitoria, zorlu Porto ve Beşiktaş maçları öncesi rahat bir nefes aldı. Portekiz takımında sakatlıkları bulunan Jardel, Luisao, Fejsa ve Rafa'nın sakatlıkları sona erdi ve 4 futbolcu da oynayabilecek duruma geldiler.

Özellikle defansta oynayan Jardel ve defansif orta saha Fejsa'nın iyileşmesi Rui Vitoria'yı memnun ederken Luisao, henüz takımla beraber çalışmalara katılamadı. Tecrübeli futbolcunun Porto'ya karşı oynaması zor görünürken, Beşiktaş maçına hazır olacağı belirtildi.

Benfica, Çarşamba günü Vodafone Arena'da Beşiktaş ile karşılaşacak. Benfica, Portekiz Ligi'nde ikinci Sporting'in 5 puan önünde liderliğini koruyor.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar