30 Haziran 2016 13:17 | Son Güncelleme: 30 Haziran 2016 13:17

Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu

2015-16 sezonu şampiyonu Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına 8 Temmuz'da başlayacak.

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmaya hak kazanan Beşiktaş'ın hazırlık programı belli oldu.

Siyah-beyazlılar 8 Temmuz Cuma günü Nevzat Demir Tesisleri'nde top başı yapacak. İlk etap çalışmasını İstanbul'da gerçekleştirecek olan Beşiktaşlılar, 20 Temmuz'da hazırlıklarının ikinci etabı için Avusturya'nın Leogang kasabasına hareket edecek. Kara Kartal'ın ikinci etap çalışması da 10 gün sürecek.

Beşiktaş 22 Temmuz'da Al Hilal'le, 27 Temmuz'da Hoffenheim'la 30 Temmuz'da da Eibar'la karşılaşacak. Siyah-beyazlılar'ın 4. rakibi ise daha sonra açıklanacak.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 156 KİLOMETRELİK SELÇUK (İSABEY) – SELÇUK (MERYEMANA) ETABI İLE DEVAM EDİLDİ
RESMİ AÇIKLAMA: 6.ETAP'TA DÜŞEN SPORCU HAKKINDA
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim