24 Şubat 2017 00:13 | Son Güncelleme: 24 Şubat 2017 00:14

Beşiktaş'ın tüm Avrupa kupası maçları şifresiz

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Beşiktaş, İsrail temsilcisi Hapoel Beer Sheva'yı 2-1 mağlup etti ve adını son 16'ya yazdırdı. Siyah beyazlıların bundan sonraki maçları şifresiz yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde her iki maçtan da galibiyetle ayrılarak adını bir üst tura yazdıran siyah beyazlılar, Vodafone Arena'da takımı desteklemeye gelen taraftarlarını sevince boğdu.

Diğer temsilcilerimizden Fenerbahçe'nin Rus kulübü Krasnodar'a, Osmanlıspor'un ise Yunan ekibi Olympiakos'a elenmesiyle Beşiktaş Avrupa'daki tek temsilcimiz konumuna geldi.

Yayıncı kuruluşun politikasına göre Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde tek Türk takımı olarak kaldığı için bundan sonraki tüm maçları şifresiz yayınlanacak.

Tivibu Spor ve TRT 1 arasında paylaşılan Türk takımlarının maçları bu süreçten sonra şifresiz kanaldan ekranlara getirilecek.

Hürriyet

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak