02 Temmuz 2019 10:45 | Son Güncelleme: 02 Temmuz 2019 10:46

''Beşiktaş'la görüştük ama anlaşamadık''

Mircea Lucescu, teknik direktörlük için Beşiktaş ile görüştüklerini fakat anlaşamadıklarını, bunun sebebinin de ekonomik gerekçeler olduğunu açıkladı.

(Sporx)

Lucescu Rus basınına yağtığı açıklamada, "Beşiktaş ile önemli görüşmeler yaptım, Fikret Orman ile konuştum, İstanbul'a gittim fakat uzlaşamadık. Çünkü ben finansal sorunları olmayan bir kulüpte çalışmak istiyorum. Borçlar gecikmesin anlamında değil bu, Zenit'i hatırlayın. Geldiğimde Zenit'te de birçok yıldızın satışı yapıldı." dedi.

Siyah beyazlılarda Şenol Güneş sonrası Lucescu ile de görüşmeler yapılmış, sonrasında ise Abdullah Avcı göreve getirilmişti.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz