02 Haziran 2017 14:46 | Son Güncelleme: 02 Haziran 2017 14:46

Beşiktaşlı Dusko Tosic ifadeye çağrıldı!

Beşiktaş’ın ünlü futbolcusu Dusko Tosic Fenerbahçe ile oynanan kupa maçında kırmızı kart gördükten sonra sahaya yasak olmasına rağmen girdiği için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadeye çağrıldı.

5 Şubat günü Beşiktaş-Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında kırmızı kart gören Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic soyunma odasına gitmiş, başka bir kişinin akreditasyon kartı ve kapüşonla geri dönerek saha kenarından maçı izlemişti. Bu anlar kameralara yansımıştı.
 
Dusko Tosic'in bu hareketiyle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun çerçevesinde soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı. Soruşturmayı yürüten Spor Suçları Savcısı, Tosic'i 'yasak alana girmek' suçu kapsamında ifadeye davet etti.
 
Tosic ilerleyen günlerde İstanbul Adliyesi'ne ifade vermeye gidecek. (Sabah)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz