02 Ekim 2015 15:30 | Son Güncelleme: 02 Ekim 2015 15:31

Beşiktaşlı yıldız geri döndü!

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezondan bu yana takımdan uzak kalan ve 3 kez operasyon geçiren Veli Kavlak çalışmalara başladı.

Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Antrenmana bireysel performans antrenörü eşliğinde çalışmalara başlayan Veli Kavlak ile dünkü maçta ilk 11'de oynayan futbolcular katılmadı. Bu oyuncular salonda rejenarasyon çalışması yaptılar.
 


Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman serbest yapılan ısınma koşuları ve stretching çalışmaları ile başladı. İstasyon çalışması, pas çalışması, kanat orta şut çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. Yarım sahada yapılan oyun çalışması sonrası antrenman şut çalışması ile sona erdi.
 
Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 11.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Eskişehir'e giderek kampa girecek. Fanatik

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu