09 Temmuz 2018 12:51 | Son Güncelleme: 09 Temmuz 2018 13:03

Atiba'nın Beşiktaş'taki geleceği bu hafta netleşiyor

Beşiktaş ile Atiba arasında süren görüşmeler maddi anlamdaki uzaklıklar nedeniyle tıkanma noktasına geldi. Transfer görüşmelerini sürdüren Kanadalı yıldızın geleceğinin bu hafta içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Siyah-Beyazlılar'da Atiba bilmecesi devam ediyor... Teknik direktör Şenol Güneş'in bir sene daha takımda kalmasını istediği Atiba Hutchinson'a yönetim son olarak 800 bin Euro (4.2 milyon TL) önerdi.

Ancak Kanadalı oyuncu, aynı ücret üzerinden devam etmek istediğini belirterek, yönetimden 1.5 milyon Euro (8 milyon TL) talep etti. Başkan Fikret Orman ve kurmayları, tecrübeli futbolcunun ilerleyen yaşı nedeniyle bu ücreti vermeyi düşünmezken, görüşmeler de tıkanma noktasına geldi.

35 yaşındaki futbolcu, bir yandan Beşiktaş cephesi ile temaslarına devam ederken, bir yandan da diğer talipleriyle görüşmelerine devam ediyor. Yıldız oyuncunun geleceğinin, bu hafta içerisinde netleşmesi bekleniyor.

(Sporx)

Diğer Haberler

61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU