07 Haziran 2015 10:39 | Son Güncelleme: 07 Haziran 2015 14:05

Beşiktaş‘ta bomba patlıyor!

Slovak stoper Martin Skrtel, Liverpool ile yeni sözleşme için anlaşamadı, Beşiktaş'ın iştahı kabardı.

Siyah-beyazlı yönetim, İngiliz ekibinin teklifini, “Kronik sakat veya yaşlı futbolculara sunulan türden” diyerek geri çeviren Martin Skrtel’in peşini bırakmıyor. Liverpool’dan ayrılmayı planlayan başarılı oyuncu gelen teklifleri menajeriyle birlikte değerlendirerek karar verecek. 

Tomas Sivok’la yolların ayrılması nedeniyle Avrupa çapında bir stoperle savunmasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Liverpool’un Slovak futbolcusu Martin Skrtel için umudunu koruyor. Siyah-beyazlı yönetimin, 30 yaşındaki başarılı oyuncuyu kadroya katmak için başlatılan girişimlere hız verdiği öğrenildi.

Liverpool ile Skrtel’in 2016’da bitecek sözleşmeyi uzatmak üzere yaptıkları görüşmede anlaşamadıkları belirlendi. Bu gelişme Beşiktaş’ın, Premier Lig’in en önemli savunmacıları arasında yer alan deneyimli oyuncuyu renklerine bağlama umutlarını daha da güçlendirdi. Liverpool’un teklifini maddi olarak yetersiz bulan Skrtel’in, Beşiktaş’ın önerisine göre İngiliz kulübünden ayrılma talebinde bulunacağı kaydedildi.

Liverpool’un teklifi için İngiliz basınına, “Kronik sakatlığı olan veya yaşlı futbolculara sunulan bir teklif gibi” açıklamasını yapan Slovak futbolcu, Beşiktaş ve diğer kulüplerden gelen teklifleri menajeriyle birlikte masaya yatıracak. Liverpool ile 1 sene daha sözleşmesi olduğu için bonservis bedeli bulunan Skrtel, cazip bir teklif gelmesi durumunda İngiliz kulübüyle görüşerek ayrılma talebini iletecek.

Beşiktaş Yönetimi, Martin Skrtel’le yapılan görüşmeleri bu oyuncunun Türkiye haklarını elinde bulunduran Ali Egesel aracılığıyla yürütüyor.

Premier Lig’de 7 yıldır oynuyor

Martin Skrtel, Liverpool’a 2008’de 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Rus ekibi Zenit’ten transfer oldu. Premier Lig’de tam 7 sezondur Liverpool forması giyen tecrübeli stoper 293 resmi maça çıkarken, 17 gol attı. 30 yaşındaki futbolcu, Slovakya Milli Takımı’nın formasını da 67 kez giydi ve 5 gol kaydetti. Skorer

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim