10 Mart 2015 15:05 | Son Güncelleme: 10 Mart 2015 15:06

Beşiktaş'ta Club Brugge provası

Beşiktaş, Club Brugge ile deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi üçüncü tur ilk maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. Isınma koşusu ile başlayan idman, elle pas kafa gol oyunu ile devam etti. Antrenman, iki grup halinde 5'e 2 çalışması ve dar alanda oyun kurma çalışması sonrası yarım sahada yapılan taktik maçı ile sona erdi.

Antrenmana, tedavisine devam edilen Jose Sosa, Atiba Hutchinson ile bireysel çalışan Alexander Milosevic, Tomas Sivok ve İsmail Köybaşı katılmadı.

Bu arada idmanı, Beşiktaş İkinci Başkanı ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi de izledi.

BELÇİKA YOLCULUĞU SABAH

Beşiktaş, Çarşamba sabahı saat 09.00'da özel uçakla Belçika'ya gidecek ve son çalışmasını maçın oynanacağı statta TSİ 19.00'da yapacak. İdman öncesinde TSİ 18.30'da teknik direktör Slaven Bilic ve bir futbolcu basın toplantısı yapacak.

DHA

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU