14 Aralık 2015 18:27 | Son Güncelleme: 14 Aralık 2015 18:28

Beşiktaş'ta derbi öncesi büyük gelir!

Beşiktaşlı taraftarlar, Galatasaray derbisi öncesinde siyah-beyazlı kulübün ürünlerine büyük ilgi gösterdi.

Beşiktaşlı taraftarlar, Galatasaray ile oynayacakları derbi öncesinde Kartal Yuvası'nda satılan ürünlere adeta hücum etti.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, taraftarlara yoğun ilgiden dolayı teşekkür edilirken, yüksek bir ciro elde edildiği duyuruldu.

İşte Beşiktaş Kulübü'nün açıklaması...

12-13 Aralık tarihlerinde taraftarlarımızın Kartal Yuvası mağazalarımızda gerçekleştirdikleri 4. büyük taraftar organizasyonu ile, Türkiye genelinde tüm Kartal Yuvası mağazalarımızda yoğun bir ilgi yaşanmış ve normalden çok yüksek ciro elde edilmiştir. Taraftarlarımıza ilgi, katkı ve dayanışmaları için teşekkür ederiz.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz