09 Mart 2021 11:57 | Son Güncelleme: 09 Mart 2021 11:58

Beşiktaş'ta dikkat çeken Cenk Tosun gelişmesi!

Dizinde ödem bulunan ve tedavisi devam eden Cenk Tosun'un 21 Mart'ta oynanacak Fenerbahçe derbisinde oynaması için seferber olundu.

(Sabah)

Devre arasında gelen Cenk Tosun, Gençlerbirliği maçında attığı 2 golün ardından sakatlanmıştı.

Dizindeki ödem sebebiyle tedavisi süren yıldız futbolcunun, cuma günkü Başakşehir maçında da oynamasının zor olduğu bildirildi.

Cenk Tosun'la ilgili teknik direktör Sergen Yalçın'ın planı ortaya çıktı. Yıldız forveti hiçbir şekilde riske atmak istemeyen genç teknik adam, öğrencisinin durumunu yakından takip ediyor. Dünkü antrenmana da katılmayan Cenk Tosun'un tedavisi teknik heyetin ve sağlık heyetin birlikte oluşturduğu rapor doğrultusunda devam ederken, başarılı futbolcunun sahalara hangi maçlara döneceği de merak konusu... Sergen Yalçın, dizindeki ödemin durumuna göre Cenk Tosun hakkındaki kararını verecek.

Normalde 1 maç sonra takıma katılması beklenen Cenk, 3 haftadır takımdan uzak kalırken, hedefteki ilk maç cuma günü Başakşehir'le oynanacak lig müsabakası. Yalçın'ın "Fenerbahçe ile oynanacak derbide hazır bir Cenk daha çok işimize yarar" şeklinde ifadeler kullandığı öğrenildi. Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un son durumunun bu hafta netleşmesi bekleniyor.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE