11 Şubat 2021 12:10 | Son Güncelleme: 11 Şubat 2021 12:11

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz İtalya yolcusu

Beşiktaş ile yeni sözleşme konusunda anlaşamayan ve adı Fenerbahçe ile anılan Dorukhan Toköz'e sürpriz bir talip daha çıktı. İtalyan devi Lazio, milli futbolcu için temaslara başladı.

(Sabah)

Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dorukhan Toköz ile görüşmelerden sonuç alamazken, 24 yaşındaki oyuncuya İtalya'dan talip var: Lazio.

Milli futbolcu, siyah-beyazlıların kendisine yaptığı 7 milyon TL net maaş artı maç başı 100 bin TL teklife yanıt vermezken, menajeri Ahmet Bulut da Avrupa kulüpleriyle dirsek temasında. İspanya ve İtalya'dan büyük ilgi gören milli futbolcunun son taliplisi Lazio oldu.

UDİNESE VE BETİS DE TEKLİF YAPTI

İtalyanlar, gözlemcileriyle yakından takip ettirdiği Dorukhan ile ilgili olumlu raporlar hazırladı ve transfer için hedefleri arasına koydu. Bonservis bedeli ödenmeyecek olması nedeniyle Lazio transfere bir hayli sıcak bakarken, 24 yaşındaki orta sahanın menajerinin de Lazio ile temaslarda olduğu öğrenildi. Beşiktaş'la ayrılığın kıyısında olan oyuncu için İtalya'dan Udinese ve İspanya'dan da Real Betis tekliflerini Dorukhan'ın menajerine iletmişti.

PİYASA DEĞERİ 6,5 MİLYON EURO

Dorukhan, 9 Temmuz 2018'de Eskişehirspor'dan 150 bin Euro bonservis bedeli ile gelirken şu anda Transfermarkt'a göre piyasa değeri 6.5 milyon Euro.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı