29 Temmuz 2016 15:09 | Son Güncelleme: 29 Temmuz 2016 15:10

'Beşiktaş'ta elbette oynarım'

Barcelona forması giyen Fransız stoper Jeremy Mathieu, Beşiktaş'a transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın stoper hedefleri arasında liste başı olan Jeremy Mathieu, Siyah-Beyazlılar'a transferiyle ilgili flaş bir açıklama yaptı.

İspanyol Diario Sport'un son dakika geçtiği bilgiye göre 32 yaşındaki Fransız futbolcu yaptığı açıklamada, ''Beşiktaş'a elbette giderim, ancak başkan Bartomeu ile bir görüşme yaptım. Kendisi Barcelona'da kalmamı istiyor'' dedi.

Deneyimli savunmacının sözleri sonrasında Barcelona'dan Brezilyalı solak Adriano'yu kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar'ın transferde nasıl bir rota izleyeceği merakla bekleniyor.

2014 yazında Valencia’dan Barça’ya 20 milyon Euro (Yaklaşık 64 milyon TL) bonservis bedeliyle gelen Fransız futbolcu fazla forma şansı bulamayınca, sürekli oynayabileceği bir takıma gitmeyi gündemine almış, bu noktada devreye giren Beşiktaş, Fransız yıldızı ikna etmişti.

Fanatik

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz