13 Nisan 2016 20:04 | Son Güncelleme: 13 Nisan 2016 20:04

Beşiktaş'ta Gökhan Töre sıkıntısı!

Süper Lig'in lideri Beşiktaş, 29. haftada deplasmanda oynayacağı Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Özel işleri sebebiyle izinli olan Atiba'nın katılmadığı idman 1.5 saate yakın sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan idman, pas oyunları ve minyatür kale maç ile devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde yapılan taktik çift kale ve şut çalışması ile çalışmalar sona erdi.
 
Çift kale maçta Veli Kavlak ile girdiği ikili mücadelede sol ayak bileğine darbe alan Gökhan Töre buz tedavisinin ardından idmanı yarıda bıraktı. Gökhan Töre'nin önemli bir durumunun olmadığı ve idmanı tedbir amaçlı yarıda bıraktığı öğrenildi.
 
Bursaspor maçının seremonisinde İstiklal Marşı'nı coşkulu bir şekilde okumasıyla dikkat çeken minik taraftar Ege Tezel kulübün davetlisi olarak Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne geldi ve antrenmanı izledi. Minik taraftar idman sonunda Şenol Güneş ve futbolcularla hatıra fotoğraf çektirdi.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar