06 Şubat 2021 15:55 | Son Güncelleme: 06 Şubat 2021 15:57

Beşiktaş'ta gözler Dorukhan Toköz'de!

Önerdiği 7 milyon TL garanti ücret ve maç başı 100 bin TL teklifi yükseltmeyi düşünmeyen yönetim, oyuncuya ay sonuna kadar süre verdi. Genç futbolcu ise İtalya'da kulüp arıyor.

(Sabah)

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz düğümü ay sonuna kadar olumlu ya da olumsuz şekilde çözülecek. Genç futbolcu, bu sezon bitecek sözleşmesini uzatmak için yönetimin yaptığı teklifi az bularak kabul etmezken, siyah-beyazlıların da geri adım atmaya niyeti yok. Oyuncuya 7 milyon TL garanti ücret ve maç başına 100 bin TL öneren Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, bu rakamı daha fazla yukarı çekmeyi düşünmüyor.

UDİNESE'NİN İLGİSİ DEVAM EDİYOR

Çebi, bu konudaki görüşünü önceki akşam A Spor'a, "Verdiğimiz teklif önünde duruyor. İmza atmak isterse atar, istemezse atmaz. Fenerbahçe'ye gitmesi beni rahatsız eder ama yine de 1 kuruş artırmam" sözleriyle açıklamıştı. Dorukhan'ın menajeri Ahmet Bulut ise özellikle İtalya'da oyuncusuna kulüp arıyor. Başarılı orta sahayı geçtiğimiz yıl Udinese transfer etmek istemiş ancak sonuca ulaşamamıştı. Çizme ekibinin Dorukhan'ı takibini sürdürdüğü gelen bilgiler arasında.

WELİNTON'A KULÜBE YOLU GÖZÜKTÜ!

Antalya maçında ilk 11'de forma giyen Welinton, kötü bir performans sergileyerek yine beklentileri karşılayamadı. Brezilyalı futbolcu, yenilen golde yaptığı kademe hatası dışında savunmada da bireysel hatalarıyla dikkat çekmişti. Pazar günü Konyaspor ile oynanacak maçta tecrübeli oyuncunun yedek kulübesine çekilmesi ve yerine Montero'nun görev alması bekleniyor.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE
YILDIZ ADAYI
Ümit Metin Yıldız