05 Ocak 2016 10:29 | Son Güncelleme: 05 Ocak 2016 10:31

Beşiktaş'ta Mandanda şoku! Bitti derken...

Beşiktaş'ın 3 yıllık sözleşme teklif ettiği Steve Mandanda'ya Liverpool da talip oldu.

Beşiktaş'ın Ocak transfer dönemindeki en büyük önceliği olan kale bölgesine düşündüğü Marsilya file bekçisi Steve Mandanda'ya İngiliz devi Liverpool talip oldu.

Fransız L'Equipe'in duyurduğu 'Marsilya'nın Mandanda'ya 4 milyon euro istiyor' haberinin ardından, başarılı kaleciye Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp talip oldu.  İngiliz Express'in haberine göre kalecisi Mignolet'in performansından memnun olmayan Alman teknik adam Fransa Milli Takım kalecisi Mandanda'yı listesine aldı.

Mandanda'nın gösterdiği performans, Fransa Milli Takımı'nda forma giymesi ve kulübünün istediği düşük bonservis bedeli gibi maddeleri cazip bulan Klopp, Ocak transfer döneminde Mandanda'yı takımda görmek istediğini belirtti.

Kesin olarak bir kaleci transferi yapacak olan Klopp'un en büyük önceliğinin Barcelona kalecisi Marc-Andre ter Stegen olduğu belirtilirken, Stoke City kalecisi Jack Butland'da Alman hocanın listesinde bulunuyor., kesin olarak bir kaleci transferi yapacak.

Skorer

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz