23 Temmuz 2018 10:22 | Son Güncelleme: 23 Temmuz 2018 10:22

Beşiktaş'ta sağ beke Anderlecht'ten Andy Najar

Sağ bek takviyesi için de girişimlerini sürdüren siyah-beyazlı takımın Anderlecht forması giyen Honduraslı futbolcu Andy Najar'ı transfer etmek istediği kaydedildi.

Honduras basınında Beşiktaş'ın bu transfer için 2.5 milyon euro karşılığında Anderlecht ile anlaştığı yazılırken, Beşiktaş'tan övgü ile söz edildi.

Beşiktaş'ın yıldızlarından bahsedilen haberde Real Madrid efsanesi Guti'nin de siyah-beyazlı kulüpte antrenör olduğuna yer verildi.

Najar'ın transferindeki tek engelin ise 25 yaşındaki oyuncunun yaşadığı sakatlıklar olarak gösterildi.

Diez gazetesi, oyuncunun sağlık kontrollerinden sağlam çıkması halinde 2.5 milyon euro'ya imzaların atılacağını duyurdu.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN