12 Temmuz 2016 12:09 | Son Güncelleme: 12 Temmuz 2016 12:10

Beşiktaş'ta Sosa'nın alternatifi bulundu!

Jose Sosa’nın takımdan ayrılması ile ilgili alternatif planlarını yapmaya başlayan Beşiktaş’ın Kasımpaşa’dan ayrılan Oscar Scarione için zemin yokladığı belirtiliyor.

Beşiktaş’ın Jose Sosa’yla yol ayrımında olması sonrasında yönetim, Arjantinli’nin yerini doldurmak için çalışmalara başladı.
 
Bu doğrultuda transfer komitesinden sorumlu yönetici Umut Güner’in temaslara start verdiği öğrenilirken Kartal’a menacerler aracılığıyla Kasımpaşa’dan ayrılan Oscar Scarione önerisi geldi.
 
Kasımpaşa’da görev yaptığı 3 sezonda; 97 maçta 41 gol atan 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun; kendisine Katar’dan gelen yıllığı 3 milyon Euro’dan 3 senelik anlaşmayı yani toplam yaklaşık 30 milyon TL’lik bir ücreti geri çevirdiği ve Beşiktaş’ın kendisi hakkında vereceği kararı beklediği bildirildi.
 
(Fanatik)

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz