24 Kasım 2016 11:52 | Son Güncelleme: 24 Kasım 2016 11:53

Beşiktaş'ta Talisca bombası! Bonservis...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bonservisi Benfica’da bulunan Brezilyalı yıldız Talisca'nın transferi için zemin yoklamaya şimdiden başladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün Benficalı yöneticiler ile dostluk yemeğinde bir araya geldi. Orman, bonservisi Benfica’da olan Anderson Talisca için zemin yoklaması yaptı. Siyah-beyazlılar, şimdiye kadar gösterdiği performanstan memnun kaldıkları 22 yaşındaki Brezilyalı yıldız için şimdiden harekete geçti.

Öte yanda Record gazetesi, Fikret Orman’ın 2 yıllık kiralık sözleşmesinde yer alan 25 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu daha aşağıya çekip transferi gerçekleştirmek için düğmeye bastığını iddia etti. Siyah-beyazlı forma altında çıktığı 9 maçta 5 gol atıp 1 de asist yapan Talisca, sakatlığı nedeniyle bir süredir görev yapamıyor.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
İlker Duralı ve Musa Mutlu