24 Kasım 2016 11:52 | Son Güncelleme: 24 Kasım 2016 11:53

Beşiktaş'ta Talisca bombası! Bonservis...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bonservisi Benfica’da bulunan Brezilyalı yıldız Talisca'nın transferi için zemin yoklamaya şimdiden başladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün Benficalı yöneticiler ile dostluk yemeğinde bir araya geldi. Orman, bonservisi Benfica’da olan Anderson Talisca için zemin yoklaması yaptı. Siyah-beyazlılar, şimdiye kadar gösterdiği performanstan memnun kaldıkları 22 yaşındaki Brezilyalı yıldız için şimdiden harekete geçti.

Öte yanda Record gazetesi, Fikret Orman’ın 2 yıllık kiralık sözleşmesinde yer alan 25 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu daha aşağıya çekip transferi gerçekleştirmek için düğmeye bastığını iddia etti. Siyah-beyazlı forma altında çıktığı 9 maçta 5 gol atıp 1 de asist yapan Talisca, sakatlığı nedeniyle bir süredir görev yapamıyor.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar