14 Mayıs 2016 16:14 | Son Güncelleme: 14 Mayıs 2016 16:15

Beşiktaş'ta üyelik ücretleri 5 bin lira oldu

Beşiktaş Kulübü'nün üyelik ücreti 5 bin lira oldu.

BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde yapılan kulübün 2015 yılı idari ve mali genel kurulunda, bin 200 lira olan üyelik ücretinin 5 bin liraya çıkartılması için bazı üyeler tarafından önerge verildi. Üzerinde görüşme yapılan önergenin ardından oylamaya geçildi. 

Lehte ve aleyhte yapılan görüşmelerin ardından gerçekleştirilen ilk oylamadan sonuç alınamadı. Bunun üzerine salondan üye kartı olmayanlar dışarı çıkarılarak yeniden oylama yapıldı.

Başkan Fikret Orman'ın da desteklediği önergeye karşı çıkanlar, "Beşiktaş'ın sahibi taraftarıdır" şeklinde tezahürat yaptı. Farklı görüşteki üyeler arasında zaman zaman meydana gelen sözlü atışmalar, salonun koridorlarında kısa süreli arbedeye dönüştü. Araya girenler tarafları sakinleştirerek olayın büyümesini engelledi.

Daha sonra bölüm bölüm yapılan sayımla önerge oy çokluğuyla kabul edildi.

AA

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler