27 Haziran 2017 10:45 | Son Güncelleme: 27 Haziran 2017 10:48

Beşiktaş'tan Arda Turan için flaş hamle!

Kartal adına Barcelona'yla Vermaelen görüşmelerini yürüten menajer Kees Vos, Arda Turan için de İspanyol kulübüne tamamı 4 yılda ödenecek şekilde, bonuslar dahil toplam 14 milyon euro'yu bulan bir teklif yaptı

Beşiktaş'ta Barcelona'nın gözden çıkardığı ve yönetici Umut Güner'in geçen hafta nabız yokladığı Arda Turan konusunda çarpıcı gelişmeler yaşanıyor.

Başkan Fikret Orman'ın şartları zorlama kararı aldığı, Gökhan Gönül ile Caner Erkin'in, "Huzur Beşiktaş'ta" sözleriyle ikna etmeye çalıştığı Arda için Barcelona'ya ilk teklif menajer Kees Vos aracılığıyla gönderildi.

Barça ile Vermaelen görüşmelerini de yürüten menajer Vos'un teklifi toplam 14 milyon euro'yu buluyor.

Bu paranın bir bölümü dört yılda ödenecek, bir bölümü ise Beşiktaş'ın şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi'ne katılım ve Arda'nın oynayacağı maç sayısına göre verilecek.

İspanya'dan gelen bilgilere göre Barcelona teklifi yetersiz buldu ancak pazarlık kapısını kapatmadı.

Fotomaç

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz