13 Şubat 2018 16:02 | Son Güncelleme: 13 Şubat 2018 16:03

Beşiktaş'tan Benfica'ya bir Talisca teklifi daha

Beşiktaş, Brezilyalı yıldızın bonservisini almak için çalışmalarını hızlandırdı. Yönetim, satın alma opsiyonu 20 milyon Euro (93 milyon TL) olan Talisca için Benfica'ya 10 milyon Euro (46 milyon TL) artı sonraki satışından yüzde 25'lik pay önerdi.

Beşiktaş formasıyla sergilediği etkili futbolla ikinci yarıya damgasını vuran Anderson Talisca, yönetimi harekete geçirdi. Benfica'dan 2 sezonluğuna kiralanan ve 20 milyon Euro'luk (93 milyon TL) satın alma opsiyonu 31 Mayıs'ta sona erecek olan Brezilyalı futbolcunun tapusunu almak için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, yeni bir formül belirledi.

Sambacı için Portekiz ekibine ilettiği 10 milyon Euro'luk satın alma teklifi geri çevirilen Kara Kartal, önerisini yeniledi. 

Başkan Fikret Orman'ın, Portekiz temsilcisine 10 milyon Euro (46 milyon TL) artı sonraki satışından yüzde 25'lik pay önerdiği kaydedildi.

"PORTEKİZ'E DÖNMEK İSTEMİYORUM"

Siyah-Beyazlılar'da 2 sezonda 64 karşılaşmaya çıkan Anderson Talisca, 31 gollük performans sergilemişti. Kara Kartal'a büyük güç katan Anderson Talisca da kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istiyor. Konuyla ilgili olarak daha önce açıklamada bulunan Talisca, "Başkan Fikret Orman'a kalmak istediğimi söyledim. Portekiz'e geri dönmek istemiyorum" sözlerini sarf etmişti. 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU