01 Temmuz 2015 14:42 | Son Güncelleme: 01 Temmuz 2015 14:43

Beşiktaş‘tan flaş Van Persie açıklaması

Beşiktaş Yöneticisi Yalçın Kaya Yılmaz, Robin van Persie hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Yöneticisi Yalçın Kaya Yılmaz, bonservisi Manchetser United'da olan Robin van Persie hakkında konuştu.

Manchester United’la kontratını feshederse bu transferin gerçekleşebileceğini belirten Yılmaz, “Şartlar uyarsa kendisi de ülkeye gelmek isterse maddi şartları zorlarız. Arena'yı coşturur, taraftar o stadı yıkar. Üstelik kombine ve formagelirleriyle maliyetini de çıkarır” dedi.

Yönetim içinde de özellikle 2. başkan Ahmet Nur Çebi başta olmak üzere birçok ismin RvP için imkanların zorlanmasını istediği belirtildi.

Rhodolfo için dün Brezilya’ya giden dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları, daha sonra Hollanda’ya geçerek Van Persie için temaslarda bulunacak.

Öte yandan Ba’nın yerine düşünülen isimlerden biri de Dinamo Kiev’de oynayan D.Kongolu Dieumerci Mbokani. 29 yaşındaki golcünün kiralanması düşünülüyor. Habertürk

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
GÜN ORTASI