16 Eylül 2016 15:41 | Son Güncelleme: 16 Eylül 2016 15:41

Beşiktaş'tan giden yıldızlar tel tel dökülüyor!

Beşiktaş’la bağlantısını koparan futbolcular, gittikleri kulüplerde bir türlü istenilen seviyeye ulaşamadı.

Sezon başında bir şekilde Beşiktaş’la bağlantısını koparan futbolcular, gittikleri kulüplerde bir türlü istenilen seviyeye ulaşamadı.

Almanya Bundesliga takımı Wolfsburg’a imza atan gol kralı Mario Gomez, ilk maçında iki isabetsiz şut çekerek etkisiz kaldı.

İtalya Serie A'nın köklü kulübü Milan’a imza atan Arjantinli orta alan oyuncusu Jose Sosa ise bir şutu direkten dönmesine karşın galibiyetle tanışamadı.

Siyah-Beyazlılar'ın eski teknik patronu Slaven Bilic’in ekibi West Ham United’a kiralanan milli futbolcu Gökhan Töre ise forma sorunu yaşıyor.

Maçlarda genelde yedek soyunan 24 yaşındaki oyuncunun, 6 maçta 1 asisti bulunuyor.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU