19 Mart 2016 20:49 | Son Güncelleme: 19 Mart 2016 20:50

Beşiktaş'tan iki penaltı isyanı!

Beşiktaş ile Antalyaspor arasındaki maçta Hüseyin Göçek'in kararları siyah-beyazlıların tepkisini çekti.

Beşiktaş'ın Antalyaspor ile karşılaştığı maçın ikinci yarısında Hüseyin Göçek'in kararları siyah-beyazlı takımın ve taraftarların tepkisine neden oldu.

Karşılaşmanın 49. dakikasında Beşiktaş'ın kullandığı korner sırasında Ondrej Celustka'nın Atiba Hutchinson'a müdahalesi sonrası Beşiktaş penaltı bekledi. Siyah-beyazlı futbolcular, Hüseyin Göçek'e Atiba'nın formasından çekildiğini işaret ederken, Göçek aynı görüşte olmadığını dile getirdi.

Maçın 53. dakikasında Olcay Şahan ceza sahası içerisinde sol taraftan ortasını açmak isterken, Antalyaspor'dan Diego topa hamle yaptı. Beşiktaşlı futbolcular, Diego'nun topa elle müdahalesinin olduğunu belirtirken, Hüseyin Göçek devam kararı verdi. Göçek'in bu kararı uzun süre taraftarlardan tepki aldı.

Bu arada maçın 4. dakikasında Necip Uysal'ın Samuel Eto'o'ya yaptığı müdahale de sosyal medyada ciddi şekilde tepki gördü. Hüseyin Göçek'in bu pozisyonda da Antalyaspor'un penaltısını vermediği dile getirildi. 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak