07 Ağustos 2016 11:41 | Son Güncelleme: 07 Ağustos 2016 11:41

Beşiktaş'tan Mario Gomez'e rest

Beşiktaş'ta kalmak için senelik 7.5 milyon euro ücret talep eden Mario Gomez'e, Siyah-beyazlılar'dan geçtiğimiz yıl kazandığı 5 milyon euro teklif edildi.

Beşiktaş’la yollarını ayırma kararı almasının ardından görüştüğü takımlarla anlaşma sağlayamayan Mario Gomez, geri adım atmıştı.

Menaceri Uli Ferber aracılığıyla Fikret Orman’a mesaj gönderen 31 yaşındaki futbolcu, Başkan’dan gelen olumlu geri dönüş sonrasında tekrar Siyah-Beyazlı formayı giymek için şartlarını belirledi. Bu doğrultuda Başkan Fikret Orman’a, “Fiorentina’daki maaşımın aynısını yani 7.5 milyon Euro’yu ödemeyi kabul ederseniz Beşiktaş’la yola devam ederim” mesajını gönderen tecrübeli futbolcuya cevap gecikmedi. Golcü futbolcunun menaceriyle bir görüşme gerçekleştiren Başkan Fikret Orman’ın, kulübün mali koşullarını göz önünde bulundurarak geçen sezon ödedikleri maaşın aynısını önerdiği ortaya çıktı.

Ada’da transfer turu

Fiorentina’da geçirdiği düşüş dolu 2 sezonun ardından kiralık olarak katıldığı Beşiktaş’tan, 3.5 milyon Euro’su garanti ücret olmak üzere bonuslarla birlikte 5 milyon Euro kazanan Mario Gomez’e, benzer bir teklif yapan Orman’ın, futbolcudan gelecek cevabı beklemeye geçtiği bildirildi. Bir yandan da İngiltere’de transfer çalışmalarını sürdüren Başkan Fikret Orman’ın, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’den Loic Remy ve Liverpool’lu Christian Benteke için de girişimlerde bulunduğu konuşuluyor.

31 gole imza attı

Geçen sezon Siyah-Beyazlı formayı Süper Lig’de 33 maçta sırtlayan Mario Gomez, rakip fileleri tam 26 kez sarsmıştı. Ek olarak 5 de asist yapan Süper Mario, Kartal’ın geçen sezon toplamdaki 75 sayısının 31’ine imzasını atmıştı.

Fanatik

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz