26 Nisan 2015 11:12 | Son Güncelleme: 26 Nisan 2015 11:15

Beşiktaş'tan şok edecek Bilic açıklaması

Ahmet Nur Çebi, Slaven Bilic'in geleceğiyle ilgili, “Kesin olarak kalacak ya da kalmayacak diyemeyiz. Ligdeki 7 maçın ardından her şey kesinleşecek” diye konuştu.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, hakkında sezon sonunda ayrılacağı iddiası bulunan takımın hocası Slaven Bilic hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kulüp olarak Süper Lig’de şampiyonluk yaşamaya kilitlendiklerini belirten Çebi, 7 maçın ardından takımdaki birçok şeyin şekilleneceğini söyledi. Deneyimli yönetici, dünkü takım çalışmasının ardından yaptığı açıklamada, “Slaven Bilic’in durumunu şimdiden konuşmaya gerek yok. Kesin olarak kalacak ya da kalmayacak diyemeyiz. Bu 7 maçın ardından her şey kesinleşecek” diye konuştu.

‘3 kritik maç oynayacağız’

Camia olarak bütün planlarını şampiyonluk üzerine yaptıklarını söyleyen Ahmet Nur Çebi, “Süper Lig’deki 7 haftalık periyotta oynayacağımız; Karabükspor, Trabzonspor ve Galatasaray maçları, kaderimizi belirleyecek. Bu 3 mücadeleyi kayıpsız geçersek şampiyonuz. Buna yürekten inanıyorum” ifadelerini kullanıldı.

Fanatik

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim