27 Ocak 2016 12:18 | Son Güncelleme: 27 Ocak 2016 12:19

Bir Avrupa devine daha transfer yasağı!

Real Madrid ve Atletico Madrid'in ardından FIFA'nın İngiliz devi Chelsea'ye de transfer yasağı getirebileceği iddia edildi.

Traore transferi, oyuncu Chelsea'ye 16 yaşında geldikten sonra U-18 takımında oynadığı ve transfer olduğu sezonda A takımda oynaması nedeniyle Fifa tarafından inceleme altında.

Chelsea kulübü ise kendilerine Fifa tarafından ceza verilmeyeceği görüşünde...

Madridlilere de ceza gelmişti

FIFA, uluslarararsı transferlerde U-18 yaşındaki futbolcuları kadrolarına katan iki Madrid takımına bu nedenle transfer yasağı getirmişti.

Chelsea: Transfer kurallara uygun

Chelsea kulübü şu anda Traore'yi sadece özel maçlarda oynatabilecek. Maviler'den yapılan açıklamada "Traore'nin 2014 senesinde Chelsea kulübüne kaydolduğu ve transferin Futbol federasyonu ve Premier lig kurallarına uygun olarak yapıldığı belirtildi.

Premier Lig'e ve Federasyon'a göre Chelsea, Traore transferinde yanlış bir beyanda bulunmadı.

Daha önce 2010 senesinde Gael Kakuta transferinde Chelsea için transfer yasağı getirilmek istenmiş yapılan itiraz sonrası bu yasak kaldırılmıştı.

Fanatik

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu