17 Haziran 2016 11:56 | Son Güncelleme: 17 Haziran 2016 11:57

Bir yıldız Real'den bir yıldız Barcelona'dan

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bonservisi Real Madrid'de olan Fabio Coentrao ile Barcelona'dan Montoya için İspanya'ya üs kurdu.

Geçtiğimiz sezonu hüsranla kapatan Fenerbahçe’de yeni sezon transfer çalışmaları asbaşkan Ali Yıldırım öncülüğünde sürerken, Sarı- Lacivertliler Caner Erkin ve Gökhan Gönül’ün takımdan ayrılması üzerine bek arayışlarını hızlandırdı.

Bu doğrultuda rotayı İspanya’ya çeviren Sarı- Lacivertliler’de sağ bek için Barcelona oyuncusu olan ve geçtiğimiz yılı Real Betis’te geçiren Martin Montoya ismi ön plana çıkarken, sol bek için de geçtiğimiz yılı Monaco’da tamamlayan ve Real Madrid oyuncusu olan Fabio Coentrao aday listesinin ilk sırasına yerleşti.

Bu iki oyuncu için de kulüpleriyle mutabakat sağlanırken, Sarı- Lacivertliler’in Şampiyonlar Ligi Play- Off eleme turunda seri başı olmaması ve Şampiyonlar Ligi’ne kalınmasının zor gözükmesi sebebiyle oyuncuların ikna edilmesi bir nebze daha zorlaşıyor. Yine de iki oyuncunun transferinde önemli aşama kaydeden Sarı-Lacivertliler hazırlık çalışmaları çalışmadan bu transferleri sonlandırmayı hedefliyor. 

Habertürk

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz