03 Ağustos 2015 12:56 | Son Güncelleme: 03 Ağustos 2015 12:57

Blatter artık üye değil

FIFA Başkanı Sepp Blatter'in, bugün sona eren Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) üyeliğini yenilememe kararı aldığı duyuruldu.

IOC medya servisinden alınan bilgiye göre, Blatter'in, IOC Başkanı Thomas Bach'a, 8 yıllığına üyeliği yenileme hakkı olmasına rağmen FIFA başkanlığından 7 ay sonra ayrılacak olması nedeniyle tekrar komite üyesi olmayacağını bildirdiği aktarıldı.

Blatter, FIFA'da yaşanan yolsuzluk iddiaları ve skandallar nedeniyle 26 Şubat tarihindeki başkanlık seçimi için aday olmamış ve görevinden ayrılacağını açıklamıştı. Blatter'in, 1999 yılından beri IOC üyeliği bulunuyordu.

Dünya Güreş Birliği Başkanı Nenad Lalovic ve Senegal Olimpiyat Komitesi Başkanı Mamadou Diagna Ndiaye ise IOC üyeliğine seçildi.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ