19 Haziran 2017 16:44 | Son Güncelleme: 19 Haziran 2017 16:46

Boffin ile anlaşma sağlandı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, gündeminde bulunan Iker Casillas’tan olumsuz yanıt alınca daha önce görüştüğü Eskişehirspor’un başarılı kalecisi Boffin ile anlaşmaya vardı.

Yeni sezona şampiyonluk ve Avrupa hedefiyle girmek isteyen Antalyaspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda kadrosuna Salih Dursun, Jeremy Menez ve son olarak Maicon’u transfer eden Antalyaspor, Portekiz Ligi ekiplerinden Porto’da forma giyen İspanyol eldiven Iker Casillas’ı da kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyordu.

Porto ile sözleşmesi 30 haziran 2017 yılına kadar devam eden tecrübeli eldiven ile yapılan görüşmelerden sonuç çıkarmayan kırmızı-beyazlı yöneticiler Eskişehirspor’da forma giyen Boffin ile anlaşmaya vardı. Akdeniz ekibinin, Belçikalı kaleciye önümüzdeki günlerde imza attırması bekleniyor.

İHA

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
İlker Duralı ve Musa Mutlu